2006-02-05

Anna Sjödin


Två nästan identiska bilder från vårt kära aftonblad. Visst ser hon mer skadad ut på det ena fotot, fast det är samma bild? Den ena bilden finns i artikeln, den andra i bildspecialen. (de festade i nio timmar, artikel och bildspecial i aftonbladet)

02.10 fick hon åka polisbil. Nån som är nyfiken hur det hamnade i pressen redan dagen efter ändå? Enligt Resumé var det hennes pressekreterare som skvallrade.. Det hade han gjort även om han var nykter säger han.

Tack, NiklasR för bildtips!

1 kommentar:

Emil sa...

Reagerade även jag mot den uppenbart manipulerade bild som Aftonbladet publierade i samband med Sjödin-affären.

Hon ser uppenbart väldigt blodig och skadad ut på den bild Aftonbladet publicerade. På de bilder som annan media tagit vid samma tidpunkt, syns inga som helst blodfläckar eller andra skador på Anna.

Skrev den 31/1 till Elisabeth Marmorstein på Aftonbladet, som var en av de som skrivit artikel som bilden var publicerad på. Frågade hur det kom sig att Anna var så blodig på bilden, men inte på andra bilder tagna vid samma tidpunkt av annan media.

Jag har ännu inte fått något svar.

Men visst, blden är helt klart manipulerad enligt min åsikt, vilket ochså var anledningen till att jag tidigare skrivit till Aftonbladet och frågat om bilden.