2012-08-12

Prinsslagsmål - Bara för att irritera expressen och aftonbladetNormalt struntar jag i kungahusets förehavanden... men nu när skräppressen inte har video och jag har det...

Slit den med hälsan:


Edit - en video till. Bättre kvalite? Nåja, en backupvideo iaf..Och aftonbladet? EXKLUSIVT? Vad betyder det? Den här bloggen publicerade videon innan ni gjorde det (i oklippt format) och VG har videon, de var de OCKSÅ före er.. av de siter som för närvarande har filmen uppe var ni SIST! "Carl Philip i slagsmål - Sist med det senaste!"

Och expressen? Har inte Johan T Lindwall nåt att säga? Eller håller han sig fortfarande undan sen kungen drev med honom inför samlade pressen? "Prinsen är JÄTTESKADAD och vi måste nog skära av honom ÖRONEN!" ... har inte kungen sagt, vad jag vet.. Som vanligt har inte expressen alla detaljerna..

Edit. Nu vet vi vad aftonbladet menar med exklusivt. Lögn, helt enkelt!Det blir inga länkar till skräppressen, för de kan inte tänka sig att länka tillbaka. Men de här har twingly och länkar tillbaka: DN, SvD, GP, Resume.

Inga kommentarer: