2008-08-12

Sport är svårt, nu igen!

Ja, jo, nog är hon okänd alltid, Emma Magnusson som tog silver. Kanske mest för att hon heter Emma Johansson? Fast en sån länk hade ju aftonbladet oxå..

Artikeln ser rätt intressant ut just nu. Magnusson i titelraden (i webläsaren) och Johansson i texten... http://www.aftonbladet.se/sportbladet/os2008/article3075498.ab .. så lite är rättat iaf.... bäst vi tar en skärmdump på det där...



Tack till avigsidan och Tomas!


Andra bloggar om
Intressant?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Förlorade sitt imperium och vill återstäla. Realpolitik tex oljeledning och strategiskt intresse. USA och Kina gör ju samma sak.
Märkligt om man mäter proportioner (jämför i körkorsteori = proportion som del av det hela). Men sämre körkortsbok skriver ju luddigt och då i kvadrat (4-tal som är geometrisk likhet med atomer och även vattenmolekylen mm).
Och även en psykofysiologisk förklaring= georgierna är ju rätt aggressiva i sin kultur med drickande och hyllning av satan med drickhorn utmed vägarna - och torn för släktskapsfejder som hållt på i århundraden.

Anonym sa...

Va?

Vad har DET med sport att göra?

Anonym sa...

Ang Rys-Georgien = det händer inget i världen, vänster sida allting. Strategiska intressen som oljeledning och position mm (realpolitik). Och fysio-psykologisk förklaringsmodell (aggression som Putin sa och då hyllar satan med dryckeshorn och torn med flerhundraåriga familjekonflikter).
Jag anser att Ryssland gott kunde vara herre i eget hus. Dvs ta över "skitlandet".
Sverige
1. laserkanon som kan skjuta ner månen och röja omvärlden (i krigs- och extrem konfliktsituation tex om annat land försöker ta över landet)
2. rymdprogram som försöker lämna planeten (i fall - eller när- vi inte längre klarar de globala miljö- och interregionala konflikterna mm)